1. Otac je bolestan od sifilisa, majka ima tuberkulozu. Imaju četvoro dece. Prvo je slepo, drugo je umrlo, treće je gluvo, četvrto ima tuberkulozu. Majka je ponovo trudna. Imajući u vidu sve probleme u ovoj porodici, da li biste posavetovali prekid trudnoće?

2. Belac je silovao trinaestogodišnju devojčicu, crnkinju. Ona je zatrudnela. Da ste Vi njeni roditelji, da li biste insistirali na abortusu?

3. U porodici je već troje dece. Majka i otac se neprestano svađaju. Stambeni uslovi nisu sjajni – sobice sa kartonskim zidovima. Majka je ponovo trudna. Porodica je na ivici raspada. Da li savetujete abortus?

4. Devojka je trudna. Uskoro treba da se uda, ali verenik nije otac njenog deteta i veoma je nesrećan zbog toga. Da li da ona prekine trudnoću?

5. Žena je saznala da je trudna. Nalazi se u veoma komplikovanoj situaciji – da rodi dete i napusti ga ili da ga ubije. Da li bi je ubedili da abortira?

6. Žena je zatrudnela od svog „druga“. Sa njime je u takvim odnosima da je pokušala samoubistvo. Žena nije bas psihički najzdravija. Da li biste je ubedili da prekine trudnoću?

7. Stariji bračni par bez dece. Žena konačno saznaje da je trudna. Prema mišljenju lekara, šansa da rodi bolesno dete je veoma velika jer je žena u godinama i njen organizam ne moze da iznese trudnoću. Kako će reagovati okolina? Da li će joj posavetovati prekid trudnoće?“

8. Našli se jednom zabunom lud i zbunjena i radili nešto zbog čega je (p)ostala trudna. Šta biste ovde preporučili?

 

 
„AKO STE ODGOVORILI SA – „DA“:
1. U prvom slučaju ste ubili Betovena.

2. U drugom slučaju ste ubili poznatu crnačku „gospel“ pevačicu Etel Voters.

3. U trećem slučaju ste učestvovali u ubistvu Džonija Depa.

4. Ako ste savetovali prekid trudnoće u četvrtom slučaju – lišili ste čovecanstvo Isusa Hrista!

5. U petom slučaju ste ubili ponos Rusije – legendarnog generala Žukova.

6. U šestom slučaju ste pomogli u ubistvu Džeka Londona.

7. U sedmom slučaju ste ubili Jovana Krstitelja.“

8. U osmom ste satrli seme mene i samo vam se učinilo da ste ovo pročitali.

trudnica-smesno-700x352

Advertisements